VoltaNatura Gel

De nieuwe VoltaNatura Gel bevat 6 natuurlijke ingrediënten en verzacht en verkoelt op natuurlijke wijze gespannen en samengetrokken spieren.

Nu verkrijgbaar in de apotheek naar keuze

Productinformatie VoltaNatura Gel

Ontdek VoltaNatura Gel, een biologisch gecertificeerde gel op basis van Aloë vera die bestaat uit een mix van zes plantaardige ingrediënten: Aloë vera, Arnica, Pepermunt, Bergthee, Paardenkastanje en Centella om gericht aan te brengen op gespannen en samengetrokken spieren.

Als u spanning voelt in uw rug, schouders, nek of benen, is VoltaNatura Gel er om deze spanning te verzachten.

Hoe werkt VoltaNatura Gel?

U vraagt zich misschien af hoe een niet-medicinale gel zoals VoltaNatura Gel samengetrokken en gespannen spieren kan helpen verzachten.

VoltaNatura Gel is biologisch gecertificeerd en bevat een mix van zes zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten, elk met specifieke eigenschappen om samengetrokken en gespannen spieren te helpen verzachten en verkoelen van bij de eerste toepassing, zonder gebruik van medicinale ingrediënten.

VoltaNatura Gel op basis van Aloë vera, droogt snel en plakt niet. VoltaNatura is gemaakt van extracten van Aloë vera, Arnica, Paardenkastanje en Centella en bevordert de bloedcirculatie in het gespannen gebied door middel van een massage die een verzachtend effect heeft op gespannen spieren.

Planten waaruit Voltanatura bestaat om gespannen spieren te verzachten

Bergthee en Pepermunt hebben verkoelende eigenschappen die een verfrissend effect hebben op gespannen spieren.

VoltaNatura Gel is een biologisch gecertificeerd cosmetisch product. Het is dermatologisch getest, veganistisch en bevat geen synthetische geurstoffen. De natuurlijke ingrediënten van VoltaNatura worden geëxtraheerd volgens hoge kwaliteitsnormen voor de productie, zonder synthetische oplosmiddelen. De verpakking van VoltaNatura Gel is gemaakt van volledig recycleerbaar karton.

Wanneer moet VoltaNatura Gel worden gebruikt?

Aangezien het een natuurlijke, plantaardige en niet-medicinale gel is, kan VoltaNatura regelmatig worden gebruikt om gespannen en samengetrokken spieren in de rug, schouders, nek en benen te ontspannen en om voor verfrissing te zorgen. Of uw spierspanning nu het gevolg is van lichamelijke activiteit of lange werktijden, u kunt VoltaNatura Gel op elk moment van de dag aanbrengen.

Vrouw verzacht haar gespannen schouder

Hoe gebruikt u VoltaNatura Gel?

VoltaNatura Gel kan doelgericht worden aangebracht. Masseer de gel twee tot drie keer per dag (of zo vaak als nodig) in op gespannen of samengetrokken spiergebieden om de spierspanning te verzachten. Was uw handen na elk gebruik.

De formule is samengesteld uit Arnica-, Paardenkastanje- en Centella-extracten, die traditioneel worden gebruikt voor hun verzachtende werking op gespannen spieren. Deze wordt hier gecombineerd met essentiële oliën van Bergthee en Pepermunt, die bekendstaan om hun verfrissende eigenschappen. VoltaNatura Gel op basis van Aloë vera droogt snel en plakt niet.

 

Volledige lijst van ingrediënten:

Aloë barbadensis bladgel*, gedenatureerde alcohol*, glycerine, betaïne, carrageen, aqua, xylitol, mentha piperita olie, arnica montana bloemextract, aesculus hippocastanum zaadextract*, gaultheria procumbens bladolie, glucose, centella asiatica bladextract, citroenzuur, limoneen, linalool

*Biologische ingrediënten vertegenwoordigen 88,564% van het totaal.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Bewaren op een temperatuur van minder dan 25°C en vermijd temperaturen boven 40°C.

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

Niet gebruiken bij allergie voor één van de ingrediënten of bij huidallergie.

bloemen

FAQ